Industrieweg 17-19 Vlaardingen
Tel. 010 - 232 80 10
info@vlaardingenclassics.nl

Welkom bij Vlaardingen Classics

Even voorstellen,

Liefde en passie voor klassiekers, dat is wat wij hebben! Ons bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van klassieke auto's en oldtimers en kan hiervoor, door jarenlange ervaring, gebruik maken van een uitgebreid netwerk. 

Op zoek naar een unieke auto? Kijk dan even bij ons aanbod of er iets van uw gading tussen zit. Ook kunt u ons een zoekopdracht geven. Dit kost u niets en is geheel vrijblijvend. Heeft u een klassieker en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn gespecialiseerd in Citroën ID/DS klassiekers in alle type en uitvoeringen. Deze leveren wij desgewenst compleet gerestaureerd en naar uw wensen. Kijk gerust eens in onze fotogalerij voor een impressie. 

U bent van harte welkom in onze showroom op industrieterrein Vettenoord te Vlaardingen op nog geen 5 minuten rijden van de A20 afrit 8 Vlaardingen-West.

Voor bemiddeling in financieringen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Tevens zijn wij actief op het gebied van jonge gebruikte auto’s.  Voor meer informatie nodigen wij u nogmaals van harte uit om een bezoek aan onze showroom te brengen. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Vlaardingen Classics en Nooteboom Vlaardingen zijn onder één dak gevestigd aan de Industrieweg 17-19 te Vlaardingen

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00
Zondag op afspraak
's Avonds op afspraak

Bel wanneer u langs wilt komen voor de zekerheid met 010 - 232 80 10, het kan namelijk zo zijn dat wij een afspraak buiten de deur hebben.

Route

Vlaardingen Classics

Industrieweg 17-19 Vlaardingen

Bekijk grotere kaart